E-coach

Egging Training & Advies verzorgt naast de bestaande coachingstrajecten ook e-coaching. Als aanvulling op onze bestaande coachingtrajecten is deze online coachingstool een geavanceerde mogelijkheid om iets toe te voegen aan een bestaand traject. Handig en inzichtelijk heeft u via de digitale snelweg contact met uw coach.

 

Zowel de gecoachte als coach kunnen online de voortgang van de coaching volgen en contact onderhouden via de webcam en email. Chatfuncties behoren ook tot de mogelijkheden. Bovendien kan de gecoachte direct ondersteunende theorie te zien krijgen. Buiten de sessies om kan de gecoachte verder werken aan eigen verslaglegging. De coach kan op zijn beurt dit proces op afstand volgen en, waar nodig, sturen.

 

Voor wie is e-coaching geschikt?

Wanneer de gecoachte het tempo van zijn coachsessies zelf in de hand wil houden en de voortgang en historie online inzichtelijk wil hebben. Tijdwinst is een belangrijk voordeel van digitale-coaching; de sessies kunnen immers ook plaatsvinden vanaf de eigen computer, wanneer de gecoachte dit wil. Vragen hoeven niet te blijven liggen tot een volgende persoonlijke afspraak, maar kunnen direct online worden gesteld. De contactfrequentie met de coach kan snel en makkelijk worden aangepast. Dat zelfde geldt voor de impact van de coaching. De digitale snelweg kan laagdrempelig werken waardoor soms sneller de kern wordt geraakt. Nadeel van deze vorm van e-coaching is natuurlijk dat het intermenselijke contact op afstand is. Vandaar dat een intake plaats zal vinden om te bekijken of deze vorm van coaching wenselijk is.

 

Voor meer informatie neem contact op met info@egging-training-advies.nl.