Een gratis coachgesprek

Wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt! Misschien heb je een vraag of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ik bedoel met “een gratis coachgesprek”.

 

De opzet van een gratis Coachgesprek

Als jij een persoonlijk vraagstuk hebt. En dit kan variëren van het verhogen van persoonlijke effectiviteit, timemanagement, loopbaan coaching, burn out verschijnselen of je wilt gewoon sparren en stoom kunnen afblazen. Dan kan sparren met een coach hierover jou verder helpen.

 

Want coaching stimuleert ontwikkeling. Je leert realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken.

 

Het grappige is ook, je zal merken dat de oplossing altijd in jezelf ligt. Voor mij altijd weer een gaaf moment als iemand dat merkt!

 

Omdat ik het boeiend en belangrijk vind om mensen hierin wat op weg te helpen heb ik besloten “een gratis coachgesprek” aan te bieden.

 

Wat gaat je dit opleveren?

  • Nieuwe stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Ervaren hoe het is om een uur te hebben helemaal voor jou alleen. Met andere woorden ”even stil staan om weer verder te komen….”

 

Waarom een gratis coachgesprek zal je denken?

  • Omdat zo’n uur ook voor mij leerzaam en inspirerend is
  • Ik hoop dat jij na dit uur:
    • A: enthousiast bent om door te gaan met nog een aantal betaalde sessies of
    • B: anderen gaat informeren over mij en mijn manier van werken. Op deze manier ben jij een soort ambassadeur voor mij
    • C: blij en/of tevreden bent met het gesprek. En je weg weer succesvoller kan vervolgen

Zo simpel is het.

 

Praktisch:

Laat me weten via info@egging-training-advies.nl of je een gesprek wilt. Bellen kan ook op 0636179662. Dan plannen we samen een afspraak.

De huur van mijn coachruimte bij Villa Klein Heumen is voor jouw rekening € 20,-

 

Wil je meer informatie over dit “gratis coachgesprek” bekijk dan hier ook een kort vlog daarover op mijn youtube kanaal!

 

Wie weet tot gauw!