Training op maat

Voordat wij kunnen starten met een programma willen wij eerst een gedegen en volledig beeld hebben van de behoefte van onze klant. Nadat wij daar een heldere analyse van gemaakt hebben gaan wij samen met u aan de slag.

 

U weet immers zelf het beste wat er nodig is binnen uw organisatie, wij helpen om die vraag concreet te maken. Egging Training & Advies werkt met zeer professionele trainers en coaches die wij selecteren op basis van uw vraag en de daarvoor benodigde expertise. Na een eerste schets van het programma sparren we samen om te komen tot een maatwerk training die past bij uw behoefte.

 

Door deze werkwijze zijn wij in staat maatwerk te leveren. Daardoor hebben wij tevreden klanten en doen onze relaties een langdurig beroep op ons.

 

Ons motto is ‘mensen in beweging brengen’ . Dat is precies wat wij met veel enthousiasme en plezier voor u doen. De richting, die bepaalt u!

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 06-36179662 of stuur een mail naar info@egging-training-advies.nl