Mijn tweede Blog, Missen

Mijn tweede Blog…

 

Bij de start van dit Blog heb ik zo’n 10 minuten zitten denken over of ik inderdaad ‘Tweede Blog’ moest schrijven. En ja het is ‘Tweede Blog” geworden.

 

Tweede omdat ik wel van lijstjes houd. Heeft mijn vader volgens mij ook altijd gehad. Lijstjes geven aan hoe lang je al iets doet. En… in dit geval…maakt het wel inzichtelijk dat je (lees ik) net ergens mee begonnen bent. Maar goed, iets in beweging brengen is wel een ding van me.

 

Ok, de titel van dit onderwerp heb ik net onder de douche bedacht. Missen.

 

Mijn vriendin is vanmiddag op weg gegaan naar Den Haag. Ze heeft (in overleg met mij) onze drie mannetjes en haar moeder meegenomen. Zijn twee nachtjes weg. Ze komen zondag als het goed is weer heelhuids terug. Je snapt, ik kom het tegen. Missen. Straks ga ik eten en drinken, veel drinken met twee vrienden ben ik bang, omdat ik eindelijk weer eens kan uitslapen morgen. Vandaar dat ik net onder de douche stond. Heb veel zin in zo’n avond, heel veel zin. Spotify nu aan, biertje er bij. En toch is er iets dat mist… Dat is denk ik het mooie van missen. Je kan alleen iets missen als je er veel om geeft.

 

Dus eigenlijk is missen een gevoel waar je blij mee mag zijn. Missen kan groot en klein zijn. Missen… Wat wil ik er nog meer over kwijt?

 

Eigenlijk is missen dus wel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *