Spannend en kwetsbaar

Op de afbeelding zie je het eerste shot van een filmpje over mij.

Op youtube HIER te vinden.

Spannend om te delen, om zo in het openbaar de wereld in te vliegen. Want het gaat over mij en het ambacht van het trainen, het coachen. Liever heb ik het over de ander. Stel ik de vragen. Zet ik de ander in de spotlight. Nu sta ik daar. En dan nog wel met mijn zwaard. Mijn zwaard waarmee ik wil dienen, niet helpen, dat hoeft niet, dat zou teveel zijn.

Stemmen komen in mij hoofd: “Wat soft. Dat zwaard. Wie denk je wel….” en gelukkig ook, als ik wat langer wacht: “Het past. Het klopt. Dit is inderdaad wat ik te doen heb, volgens mij”

En in het kader van practice what you preach zie ik het ook maar weer als een goede dappere daad. Zelf ook met de billetjes blood.

 

Misschien wel ridderlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *