“Papa kijk dan”

Bram Vermeulen zong het al in een van zijn prachtige liedjes De Wedstrijd.
“Papa kijk dan!” Volgens mij een herkenbaar thema voor veel mensen.
In mijn trainingen en 1-1 coaching kom ik dit thema in ieder geval veel tegen. Zo hard je best doen en voor wie eigenlijk? Dat is soms een boeiende vraag om te onderzoeken. Een vraag die inzicht kan geven in je eigen handelen en die je de mogelijkheid geeft om in het hier en nu ook andere keuzes te maken. Andere keuzes die op dit moment soms beter zijn voor jou en voor je omgeving. Gelukkig vroeg mijn vader een tijd geleden aan me:”mag ik een keer bij je komen kijken in een training?” Na enig aarzelen en afstemmen met opdrachtgever en deelnemers kwam dit experiment een paar weken later tot stand. Zie/hoor HIER op mijn youtubekanaal hoe dat is bevallen…

 

Ik lees graag jullie ervaringen op dit gebied, reageren kan hier onder!

 

“het jongentje zitten boven op het duin
het is wel honderd meter hoog
zo hoog zat werkelijk nog niemand
want hij ziet engeland

 

kijk hem zijn best doen op zijn fiets
hij gaat zo hard dat je hem bijna niet ziet
wedden dat hij de honderd haalt
voor hem is dat niets”

 

Bram Vermeulen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *